Omul Suveran

 

 


 

Dosare judiciare privind probleme de interes public si personal, transate de instantele nationale pretins publice - dar neconstituite legal - in sensul fraudarii actului de justitie (partial sau total)


 

Aceasta sectiune a fost creata cu scopul de a suplini un gol imens in educatia juridica romaneasca, acel gol care se instaureaza si se adanceste atunci cand "batalia in instanta" devine "batalia cu instantele". Am hotarat sa postez aici dosare integrale privind lucrul cu frauduloasele instante judecatoresti, adevarate mafii judiciare nationale. Dosarele in cauza nu reprezinta opera de creatie si contributia unor avocati la asa numitul act jurisdictional, ci drumul personal prin jungla justitiei, acea jungla in care, desi ti se spune si ti se repeta intr-una ca instanta este arbitru, descoperi, cu aproape fiecare ocazie, ca instanta este de fapt un jucator, insa nu orice fel de jucator, ci acela care nu este aproape niciodata de partea dreptatii si echitatii, ci a tuturor injustiilor imaginabile!


***

 

1. Refuzul eliberarii documentelor primare ale nasterii servit de catre Primaria Craiova (lucrarea urmeaza sa fie incarcata)

 

2. Refuzul documentarii traficului de animale pe vapoare servit de catre ANSVSA (lucrarea urmeaza sa fie incarcata)

 

3. Refuzul documentarii abuzarii, traficarii si uciderii animalelor la Zoo Timisoara servit de catre Departamentul ZOO din cadrul Primariei Timisoara (lucrarea urmeaza sa fie incarcata)

 

4. Refuz documentare ordin decimare pasari servit de catre Ministerul Mediului si ministru (lucrarea urmeaza sa fie incarcata)

 

5. Refuz documentare decimare copaci prin toaletare servit de catre Primaria Bucuresti, Ministerul Finantelor si Politia Locala (lucrarea urmeaza sa fie incarcata)

 

6. Refuzul anularii hotararilor pandemice abuzive servit de catre mai multe structuri centrale si locale (lucrarea urmeaza sa fie incarcata)

 

7. Anulare amenda pentru nepurtat masca in aer liber dupa mai multe respingeri si tergiversari (lucrarea urmeaza sa fie incarcata)

 

8. Anulare amenda pentru nepurtat masca in interior dupa mai multe respingeri si tergiversari (lucrarea urmeaza sa fie incarcata)

 

9. Atacare sanctiune rutiera (si conex) in pandemie in conditii de carantinare fortata si complet nelegala a unei localitati, de la dispozitie pana la aplicarea ei (lucrarea urmeaza sa fie incarcata)

 

10. Functionarea nelegala a Judecatoriei Sinaia in conditii de scandal, judecati strambe, lipsa acte si remedii neadoptate (lucrarea urmeaza sa fie incarcata)

 

11. Blocare acces in Tribunalul Bucuresti in pandemie printr-un concurs de ilegalitati si complicitati (lucrarea urmeaza sa fie incarcata)

 

12. Aparare infractori si blocare dosare la procuratura din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (lucrarea urmeaza sa fie incarcata)

 

13. Contestatie la executare silita bancara judecata in batjocura si in fals la Judecatoria Sinaia si Tribunalul Prahova (lucrarea urmeaza sa fie incarcata)

 

14. Contestatie la executare silita ANAF judecata de asemenea in batjocura si in fals la Judecatoria Sector 3 Bucuresti (lucrarea urmeaza sa fie incarcata)

 

15. Cererea si acordarea de ajutor public judiciar obtinuta dupa mai multe tentative de sabotare si blocare a solicitantului (lucrarea urmeaza sa fie incarcata)

 

 

***


Adresa de e-mail pentru comunicare: fiintasuverana@protonmail.com

 

Grupul de Facebook asociat site-ului: Fiinta Suverana - titularul de drept al persoanei naturale

 

Posibilitate DONATIE in vederea sustinerii eforturilor necesare ca toate aceste informatii si actiuni sa continue existe si sa aiba efect:

 

       1. PayPal (identificator de cont): eduard.irimia@gmail.com

       2. Revolut (identificator de cont): @eduardzj5g

       3. Nr. cont pentru viramente nationale (din conturi romanesti): RO48 BREL 0005 5116 9718 0100

       4. Nr. cont pentru viramente internationale (din conturi straine): LT71 3250 0633 3044 9556 (cod SWIFT: REVOLT21, cod BIC: BARCGB22)

       5. Mandat electronic sau fizic la Posta Romana: de transmis catre Irimia Eduard Cristian, OP 49, Post Restant, sector 3, Bucuresti (cu notificarea mea ulterioara pe adresa de email).

 

 

 

 

COPYRIGHT © 2017-2024 - Eduard Irimia, www.FiintaSuverana.ro (v.7)
Lucrarile personale pot fi utilizate de oricine, dar nu pot fi reproduse pe alte platforme si asumate de terti.